Koop HRM processen

Geef uw HRM-beleid vorm met de HRM processen uit onze webstore!

U kunt HRM processen kopen voor specifieke onderwerpen of kiezen voor het volledige procesmodel. Bij uw aankoop krijgt u volledig uitgewerkte procesbeschrijvingen, in heldere en concrete stappen. Ook voldoet elk proces aan de actuele wet- en regelgeving. Indien van toepassing bevat elk proces of pakket handige documenten waar u meteen mee aan de slag kunt, zoals formulieren, checklists en voorbeeldbrieven. Verder is het mogelijk om een aantal processen gratis te bekijken, zodat u onze diensten vrijblijvend kunt proberen.

Instroom processen

Hier vindt u alle instroom processen die u nodig heeft om het aannemen van personeel goed te laten verlopen, van het opstellen van vacatures tot indiensttreding.

Uitstroom processen

Bij alle varianten van uitdiensttreding zijn er zaken waar u rekening mee moet houden. Hier vindt u alle processen en informatie die u nodig heeft voor de uitstroom van personeel.

Alle processen

In dit complete pakket zijn alle procesbeschrijvingen opgenomen die u nodig heeft voor uw HRM beleid, op het gebied van instroom, doorstroom en uitstroom van personeel.

Sensus BPM Online

Deze processen zijn gecreëerd met Sensus BPM Online, de perfecte BPM software applicatie om procesmanagement goed in te richten, ook voor andere afdelingen!