Processpecialist Sensus process management en risicomanagementspecialist Naris maakten vorig jaar bekend de handen ineen te slaan. De twee bedrijven bieden samen één totaaloplossing voor proces- en risicomanagement waarmee corporaties meer grip en inzicht hebben op de risico’s en beheersmaatregelen binnen hun organisatie.

Tijdens de CorporatieGids LIVE Kennisdag op 12 april 2020 gaven Hans Bloemen van Sensus process management en Alexander van Dijk van Naris, in samenwerking met Stichting Havensteder, een presentatie over risicomanagement in de dagelijkse praktijk bij woningcorporaties. Hier lieten zij zien hoe NARIS GRC® en Sensus BPM Online aan elkaar kunnen worden gekoppeld en welke voordelen dit voor uw corporatie heeft!

Hoe zet je risico- en procesmanagement efficiënt neer?
En hoe buig je risico’s om naar kansen in de dagelijkse praktijk?

Kennissessie: Van risico’s naar kansen in de dagelijkse praktijk bij Havensteder

Het koppelen van risico’s aan processen stelt het management in staat de relatie te leggen met de praktijk. Dit is immers voor velen een ver-van-hun-bed show. Maar zonder dat u het door heeft, is iederéén dagelijks met risico’s bezig. In deze kennissessie lieten Sensus process management en Naris samen met Perry van Zetten, Controller bij Stichting Havensteder, zien hoe u risico’s beheerst in uw operationele processen en welk belang dit heeft voor de controller, management en medewerkers. 

Wilt u meer weten over risico- en procesmanagement?

Neem dan contact met ons op!

Ontdek zelf de voordelen!

Meld u aan voor de proefversie van onze BPM oplossing. Nadat u uw gegevens hebt ingevuld, kunt u direct gratis 30 dagen lang processen ontwerpen met de Sensus BPM Designer.