Sensus BPM Online

De software die inzicht geeft

Met de Sensus BPM Online oplossing voor procesmanagement kunt u alle processen in uw organisatie in kaart brengen, verbeteren en intern delen. Een solide fundament om snel in te spelen op kansen en bedreigingen en om consequent verbeteringen door te voeren. Sensus BPM Online werkt met een visuele taal, toegankelijk en voor iedereen te lezen. In de procesomschrijving staat overzichtelijk weergegeven wie wat doet, hoe lang het duurt en wat het kost.

Sensus BPM Designer promo

Sensus BPM Designer

Gebruiksvriendelijk en efficiënt, dat zijn de sleutelwoorden van Sensus BPM Online. Modelleer de processen zoals jij dat wilt, optimaliseer je processen en maak ze meetbaar, zodat je jouw bedrijfs doelstellingen bereikt! Borg taken en verantwoordelijkheden en verbind kwaliteitsmanagement en risico’s en maatregelen aan je processen.

Sensus BPM Publisher

Deel eenvoudig je bedrijfsprocessen met al jouw collega’s. Bouw met een druk op de knop een volledige publicatie die iedereen binnen uw organisatie vanaf het intranet kan raadplegen. Geef uw medewerkers  de mogelijkheid feedback te geven. Of maak meerdere verschillende publicaties voor de diverse doelgroepen of projecten binnen uw bedrijf. Er gaat niets boven kennis die door iedereen wordt gedeeld.

Sensus BPM Publisher promo
Sensus BPM Designer promo

Integraties: kennis verbinden

Sensus Integrations is onderdeel van een breder concept om kennis en informatie vanuit en naar Sensus BPM online op vele manieren te delen en verrijken of te laten communiceren met andere applicaties.

Wat past bij u?

Met Sensus BPM Online heeft u alles in huis om met procesmanagement te beginnen. U kunt direct aan de slag met het in kaart brengen en verbeteren van de bedrijfsvoering bij uw organisatie. Benieuwd naar de mogelijkheden?